6 comments

  1. Shume opojar jane punesuar si spikere neper TV te ndryshme te Kosoves, a e din ti Krenar pse, shqipen qe e flasin opojaret eshte shqipe muzikale dhe jo nerhundeshe si e juaja andej. Ti paske averzion ndaj opojareve, te cilet jane punetore, profesionist dhe te drejte. Sikurse Parku Nacional qe ka keta ujqe qe po i sheh ne kete videon t'ime, ashtu edhe Opoja ka ndonje ujk, ama ta mban ne mend se perqarja eshte vertete shume e rende dhe shkakton dhembje, e ne mjafte kemi vuajt dhe jemi perqare. Nuk duam me, duam te jetojme te bashkuar dhe te mos kemi  ndasi. Tani jemi nje shtet, i cili do te zgjase deri at dite kur ne te vetedijesohemi, te mos perqahemi, ta duam njeritjetrin, dhe se fundi te bashkohemi te gjith shqiptaret ku jemi dhe te formojme endrren tone te kahmotshme. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *